Да преродим мебелите със секции.com!

Всички знаем, че всяка къща е пълна с неща, които събират място, без да имат конкретно приложение. Това обикновено са стари мебели, които не искаме да изхвърляме още и затова трупаме, трупаме, докато не ни затиснат. За да избегнете този край, секции.com Ви препоръчва да дадете нов живот на тези мебели.

Всеки може с малко повече фантазия и други подръчни средства да превърне старата покъщнина в нова.

Един любим пример на секции.com е шкафчето от списания. Всяка жена с годините трупа много списания, които не иска да изхвърля, въпреки, че е наясно с факта,че няма да ги отвори да ги прочете пак. Не е нужно да ги изхвърляте! Има начин да ги запазите в дома си. Сложете списанията едно върху друго, и след това ги стегнете с колан. И воала! Имате приложима и удобна мебел! Ако искате да превърнете това в табуретка, сложете една възглавница отгоре и стегнете с два колана. Същото се отнася и за книгите, но трябва да изберете по-големи книги.

Идеите са много, от Вас зависи кои ще изберете. Ако искате да сте в крак с новостите при мебелите и интериорния дизайн, или искате да споделите статии на тази тематика, не се притеснявайте да го направите с секции.com. Ние ухаем на уют и свежи идеи, следвайте ни!