Управлението на имот и какво трябва да знаем за него

Какво знаем за услугата управление на имот?  Именно това е въпросът, чийто отговор ще потърсим в днешната ни статия. Най-напред ще започнем с факта, че управлението на имот е услуга, която става все по-търсена с всеки изминал ден.

А и няма как да бъде другояче, след като все повече хора искат да бъдат спокойни, когато отдават своя имот под наем.

За съжаление не са никак рядко срещани случаите, в които наемателите постъпват изключително некоректно, рушейки собствеността и напускайки, без да платят щетите. Е, вече не е нужно да се притесняваме за подобни неща, тъй като услугата управление на имот ни гарантира, че имотът ни е в добри ръце.

управление на имоти в град София

А именно – не ни се налага да правим каквото и да било за имота, който отдаваме под наем. Имаме предвид, че фирмата, която го управлява се грижи за абсолютно всичко. Тя намира наемателите, изготвяйки реклама и обява на нашия имот; тя изготвя договора за наем; тя следи за доброто състояние на имота; тя и по-точно нейн служител посещава всички събрания на Етажната собственост, за да защити интересите на самия собственик и още много други.
Звучи чудесно, но може би в момента си мислите, че цената на тази услуга е прекалено висока и малко хора биха могли да си позволят да се възползват от услугата управление на имот.

Наистина няма за какво да се притеснявате, тъй като цената на услугата възлиза само на седем процента от цената на един месечен наем на вашия имот. А най-лесният начин да се уверите в думите ни е да посетите сайта на фирмата за управление на имот и да прочетете всичко, което искате да знаете за въпросната услуга.