Фън Шуй съвети за огледалата

Популярността на китайското учение фън шуй нараства все повече с всеки изминал ден.  А и няма как да бъде другояче, като се има предвид, че съветите са свързани с хармонизиране с околната среда и правилна подредба на предметите в дома и на работното място.
В днешната ни статия сме ви подготвили информация за правилна подредба на огледата според фън шуй от fengshuibg.com.
На първо място е задължително да отбележим, че ако в дома или пък в офиса има огледало, което не е в добро състояние или е пукнато, то задължително трябва да се смени възможно най-бързо.
фън шуй от fengshuibg.com
Фън шуй учението съветва да не избирате огледала, които са от много парчета. Може и да изглеждат добре, но те разрушават енергията.
Може би и вие смятате, че местейки се в нов дом, бихте могли да вземете в него огледало от стария. Тази практика е напълно забранена според китайското учение.
Най-добре би било да изберете големи огледала и по-точно такива, в които можете да се огледате в цял ръст.
В спалнята не трябва да има огледала. Това правило важи най-вече, ако можете да се огледате в него, докато сте в легнало положение.
Както вече сами се убедихте, съветите на фън шуй, които са свързани с огледалата, не са никак малко. Ето защо, за да бъдете сигурни, че ще изберете най-подходящото им разположение, съветът ни към вас е да се допитате до консултант в областта. Именно по този начин имате възможност да научите всичко необходимо и да бъдете сигурни, че ще поставите подходящите огледала на подходящото място във вашия дом. А що се касае до това как бихте могли да откриете такъв специалист, то тогава е добре да имате предвид, че полезна информация можете да откриете във виртуалното пространство и по-точно в уеб сайт по темата.