Защо да изберем инверторен климатик за дома или офиса?

В периодите на сурови климатични условия, в каквито се оказахме, например през последната зима, можем да изпаднем меко казано в униние, само като си видим сметката за тока. В някои случаи, когато дограмата ни е стара и нямаме добра изолация, усилията на отоплителните уреди често се оказват напразни. Всичко това може да изглежда като омагьосан кръг, от който можем да излезем, ако помислим за алтернативни решения, които да ни спестят електричество, като инверторните климатици. За разлика от конвенционалните, които работят на принципа включване и изключване, което при ниски температури може да е свързано, както с температурни разлики, така и с по-голям разход на енергия, при инверторните климатици този проблем е решен с регулиране на мощността. Един инверторен климатик от fluid62.com поддържа постоянна температура, като за целта не изразходва голямо количество електроенергия.
Защо да изберем инверторен климатик за дома или офиса?
Не случайно този модел климатици е толкова предпочитан и ето защо да изберем инверторен климатик за дома или офиса може да се окаже едно добро решение. В страниците на fluid62.com могат да се видят различни варианти и като марка и като модел, като в зависимост от някои фактори може да ни е необходим климатик с по-голяма мощност, който да покрива по-голям температурен диапазон или не. В най-честите случаи, климатиците работят в границите между -15° до +24°, като в някои случаи долната граница е 0°. Това означава, че когато навън температурите паднат под тази граница, климатикът престава да работи и преминава в режим на размразяване. това трая различно, като зависи от модела. Както се досещате, един по-мощен инверторен климатик може да се справи по-бързо с тази дейност и да премине отново в нормален ход.

Това, което не е известно, обаче е, че не само при много ниски градуси, но и при висока влажност, климатиците преминават в режим defrost. Това означава, че ако живеем в близост до воден басейн и нашият случай ще бъде такъв. Освен това, за да разчитаме на оптималната работа на нашия инверторен климатик, е добре да имаме предвид и фактори, като площ, изолация и разбира се вида дограма. За повече подробности вижте в страниците на онлайн магазина,а за най-добро решение можете да се посъветвате с консултант. Вижте повече и преценете сами.