Функцията на подматрачните рамки

Поддържането на качествен сън и комфорт по време на почивката е комбинация от съчетаването на различни компоненти в спалнята.

В този смисъл от изключителна важност е да съобразим различните елементи в спалнята си, така че да се чувстваме комфортно. Предложения за подматрачни рамки в intershop са селектирани по показатели за цена, качество, производител и модел. Така за всеки клиент изборът става максимално лесен и бърз. Точно поради важността на подматрачните рамки, големи дистрибутори като intershop.bg и доказани производители им отделят толкова голямо внимание.

Вече можете да намерите подматрачни рамки с най-различни функции за повишаване на комфорта по време на сън и рационализиране на интериора в спалнята. За да онагледим тези твърдения ще ви дадем съответно примери от последните колекции. Подматрачна рамка Flex е модел на марката Росмари, която има повдигащ механизъм с амортисьор, за да се използва пространството под нея като ракла, за прибиране на вещи. Иновациите продължават с допълнителни 4 бр ламели, които имат функцията да регулират твърдостта в областта на гърба и кръста, като това я прави ортопедична и функционална.
Функцията на подматрачните рамки
Голяма част от моделите имат и възможност за повдигане в областта на краката и/или главата на ниво, което се определя според личните предпочитания на почиващия си. Още интересни, модерни и практични решения за подматрачни рамки на ниски цени можете да разгледате в онлайн магазин intershop.

Но дори да изберете и най-обикновения и класически модел подматрачна рамка трябва да знаете, че нейните основни функции са наистина незаменими, когато става въпрос за удължаване живота на матрака и постигане на антибактериална среда в спалнята. Дизайнът на подматрачните рамки е създаден така, че да балансира и разпределя зонално тежестта и така предпазва матрака от деформации и повреди. Това важи независимо дали разполагате с еднолицев или двулицев матрак. Общият ефект е повече комфорт и приятно прекарване на времето за почивка. Поддържането на антибактериална среда в спалнята има огромно значение за превенция от алергични реакции и повишаване качеството на сън. Повечето клиенти предпочитат да си закупуват матраци с портативен калъф, защото това е най-лесният начин за поддържане на изрядна хигиена. Тук идва и моментът да обосновем и функцията на подматрачните рамки в тази насока. С използването им позволявате на матрака да „диша“, а използваната дървесина е обработена, за да не бъде добра среда за развитието на бактерии или привличане на насекоми.

Като обобщение можем да кажем, че подматрачната рамка е продължение на матрака по отношение на комфорта и качеството на почивката. А промоционални оферти на подматрачни рамки и всичко свързано със спалнята можете да намерите от intershop.bg.