LED крушки – колко е продължителността на живота им?

Когато купувате потреби за дома едно от изискванията винаги бива те да имат дълга продължителност на живота.

Как стоят нещата обаче при осветлението и закупуването на крушки – предстои да ви разкажем в днешната ни публикация.
Едва ли има човек, на който да не му се е налагало да сменя поне веднъж изгоряла крушка. За щастие при използването на обикновените такива – поради техния кратък живот, те се срещат навсякъде – дори и в магазина за хранителни стоки. Съответно тук се сблъскват един минус и един плюс. От една страна обикновената крушка с нажежаема жичка струва много евтино и се предлага навсякъде, но от друга – често ще ви се налага да я сменяте. В случай, че сте се ориентирали към откриването на по-надеждни лампи каквито да LED крушките от stoka.bg, попаднали сте на правилната публикация.

Както е известно този нов начин за осветяване на дома е далеч по-икономичен от всичко, което сте използвали досега, включително и от енергоспестяващите крушки. Освен това LED осветлението се слави и със своята дълга продължителност на живот. Казват, че една LED крушка може да работи без да се повреди до 10 години, в зависимост от времето на ежедневната експлоатация. Така например, ако използвате LED крушки по 2 часа на ден – то със сигурност може да се радвате на тяхната икономична работа едно десетилетие.

LED крушки - колко е продължителността на живота им?

Друго сред предимствата на LED осветлението бива това, че обикновено получавате крушките с гаранция. Така, например ако гаранцията е за две години – в рамките на този период ще могат да се проявят всички дефекти на съответната лампа. Споменавайки по-изгодните обикновени крушки и знаейки за по-високата цена на LED крушките, няма как да не си зададем въпроса – заслужава ли си? Отговорът без съмнение е утвърдителен, тъй като закупувайки първоначално малко по-скъпа LED крушка, във времето тя ще ви се отплати десетократно с дълъг живот и икономична работа. Не пропускайте да посетите stoka.bg виртуалния магазин още сега и да научите повече за предлаганото LED осветление в този онлайн магазин.